Header-Logo
inner-banner

Speciale arrangementen.

Voor alle speciale gelegenheden maken wij bloemstukken en arrangement op maat. In overleg word de vorm, kleur en het formaat gekozen. Daarna nemen wij het van u over en zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over de levering op tijd en zoals afgesproken.

Bruidswerk.

Bruidswerk is een specialiteit waar we veel tijd en aandacht aan besteden. Het is altijd lastig om via de website uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Dat gaat beter in een persoonlijk gesprek. We hebben fotoboeken met voorbeelden, waarin we graag laten zien wat we met verschillende bloemen per seizoen kunnen doen.
boeketten-12-th

Rouwarrangementen.

Ook in moeilijke tijden staan we graag onze klanten bij. We nemen de tijd met zoeken naar een passend bloemstuk. We hebben mooie voorbeelden in speciale fotoboeken. Afhankelijk van de te leveren bloemen per seizoen kunt u samenstellen wat u wilt. Speciale linten en kaarten voor een mooie tekst maken het bloemwerk persoonlijk.

Kerst.

Breng licht in de donkere dagen met bloemen. Speciaal voor de kerst maken wij speciale kerst arrangementen die geheel afgestemd zijn op uw kerst thema, kleuren en sfeer.

vragen?

Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen, mailen of kom even langs in de winkel.